van Schip, keurslager

Gebruiksaanwijzing kernthermometer

Haal uw vlees minimaal 30 min voor het braden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 100 tot 130 graden. Braad het vlees in een pan flink aan op een hoog vuur. Gebruik gewoon olie of boter zoals u gewend bent. Wanneer het vlees gebruind is legt u het vlees in een ovenschaal, steek de kern thermometer midden in het vlees (de kern) en stel de thermometer in op de gewenste kerntemperatuur (zie schema). Reken op een garingstijd van ongeveer 40 minuten per 500 gram. Ondertussen kunt u bijvoorbeeld uw jus afmaken.

Wij wensen u smakelijk eten!

Garing

Rood 
Rosé
Gaar 
Stoof 
Super gaar

Kern C°

45
55
65
75
85-95

Oventemperatuur C°

100-120
100-120
120-140
120-140
120-140

van Schip, keurslager

Balijelaan 16
3521GR Utrecht
0302817255
0302817248

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten